Jódozatlan magyar giga só

 

A zuhany alatt megkordult a gyomra, eszébe jutott az előző nap. Rózi néni mintha csak tudta volna, hogy mikor szabadul, a lépcsőház fordulójában várta, láthatólag azt is tudta, hogy nem lifttel fog felmenni a másodikra. Bandikám, bevonulása előtt is mindig így szólította, főztem jóféle töltött káposztát szívesen megkínálom vele.

A káposzta jó volt, a mellé töltött kisüsti nem különben, aztán a börtönbéli szűkös férfiörömök után, a gyönyörök széles horizontja vetített Bandi elé egy új világot. Míg törölközött beleborzongott az emlékbe, és büszkeséggel gondolt arra, micsoda magabiztossággal mozgott ebben a tágasságban.

is

Már fél öt múlt, hatkor a fedélzeten kell lennie. Ruháit a hóna alá kapva, gatyában rohant a másodikra. Fürdés, borotválkozás közben a régi szép időkből megmaradt Glen Grant felével leöblítette a fürdőszoba polcán talált két Viagrát. Visszanézett a tükörbe, és megsimította még egyszer a haját, s önelégült képe felé bökve csak annyit mondott: MÉG MINDIG TE VAGY A KIRÁLY!!!

A taxiban  elszívott egy spanglit. Megérkezéskor lazán annyit mondott: a csatorna rendezi a számlát a portán. A sminkszobában végigmérte kolléganőjét, Libalinát, aki szülése után megújított szilikon készletekkel vágott az új sorozatba. Az alig ruhából kivillanó pocakján Bandi éles szeme felfedezett pár rosszul elpúderezett terhességi csíkot, s a baba egérútját biztosító vágás nyomát.
A nagy beszavazó giga só ment, ahogy mennie kellett, Bandi mindig a kellő időben emelte fel a hangját, ordított, ahogy csak bírt, aztán sóhajtásokkal terhelt szüneteket tartott, ha arra volt szükség. Lüktetett, pulzált, mint egy kiégni készülő neoncső. Fáradozása nyomán megindult az SMS áradat, csilingelt a pénztárgép, a tulajdonosok a markukat dörzsölték. Igen, igen bólogattak, ez a Bandi, ezt csak ő tudja.

A villába az első körben öten kerültek be. Név szerint: Anip, Csöp, Gib, Icic, és Pici. Őket a későbbiekben még ismertetjük.

Mellékesen, hazafelé Bandi még benézett a káposztásba, s a bedobott két pirulának köszönhetően megújuló kedvvel vetette magát az egyre táguló világegyetembe, hogy végül Rózi néni lankáin elszenderedve újra álmodja a sikert, de ezt már nem közvetítették.